Canisa de Birnova
 
Ciobanesc Caucasian
 



 

Multumim pentru ca ne-ati vizitat.
Puteti sa ne trimiteti sugestiile/comentariile Dvs folosind formularul de mai jos.

Nume *
Email *
Localitate
Tara
Mesaj *
Canisa de Birnova Security Check
Introduceti codul din imagine:*
* campuri obligatorii
 

Exista 113 mesaje.

left   Pagina 2 din 6. left  
1 2 3 4 5 6
21 iulian (timisoara, ro) 02.02.10

unde este pasiune , apare si rezultatul! extraordinar ! acesti caini sunt deosebiti ! va rog sa-mi spuneti si mie cat costa un catel din canisa d-voastra (bucovinean) mascul!? felicitari si Doamne ajuta!

 
22 big razvan (ostra, romania) 23.01.10

as dori sa stiu cat m-ar costa un pui de ciobanesc in jur de o luna (mascul)

 
23 Valentin (Focsani, Romania) 16.12.09

as dori sa stiu un pret informativ pentru un pui de ciobanesc de bucovina (mascul) multumesc!

 
24 Liviu (curtea de arges, romania) 29.11.09

foarte frumosi cainii. imi plac in mod deosebit Amanda si Jaguar.am si eu doua exemplare , mascul si femela. daca doriti sa ii vedeti,puteti intra pe youtube si sa cautati caucazian c de arges.cainele se nu meste ural si femela vera.mi-ar face placere sa imi trimiteti un comentariu in legatura cu ei.

 
25 nagy ioan (alparea, romania) 30.10.09

ff frumoase exemplare. felicitari! m-ar interesa pretul unui puiut multumesc anticipat.

 
26 Florin (Brasov, Romania) 28.08.09

Aveti caini de calitate si pasiune in cresterea lor . Va doresc succes in continoare .

 
27 Alexandru (Bucuresti, Romania) 03.07.09

Buna seara,as fi interesat de 2 pui,unul de ciobanesc de bucovina,altul de ciobanesc caucazian,as dori sa stiu un pret

 
28 lucia (targoviste, RO) 31.05.09

am avut boxer, dar la bloc. L-am iubit. Imi plac mult cainii de talie mare: Saint Bernard-ul, lupul, ciobanescu de Barnova, pt ca, in ciuda masivitaii lor sint: prietenosi (dupa ce fac cunostinta cu tine!), docili - nu latra...aiurea si...omenosi. Felicitari pt site! util crescatorilor de ciobanesc.

 
29 Alina (, ) 26.05.09

Buna ziua. In primul rand, felicitari pentru cainii extraordinar de frumosi pe care ii aveti. Imi doresc foarte mult un pui de Ciobanesc de Bucovina si va rog sa ma ajutati spunandu-mi cam de cat spatiu (curte) ar avea nevoie un Ciobanesc Bucovina pentru a creste in conditii optime. Va multumesc.

 
30 big mihai (ostra, romania) 19.05.09

cat m-ar costa un catelus(mascul)de o luna ,doua chiar???

 
31 Valentin (BUZESCU-TR, ROMANIA) 03.05.09

Imi place foarte mult rasa asta si de la dvs imi plac mult Amanda si Bruno Talgo. 2 caini impresionanti. Am si eu 2 femele si un caine din aceeasi rasa (cainele este masiv, femelele sunt un pic mai mici de statura). As dorii sa stiu ce pret au puii (eu nu am puii) dar asa pt curiozitatea mea... multumesc anticipat !

 
32 CORDUN IONEL (nicosia, cipru) 29.04.09

vreau sa va spun ca am fost placut impresionat de exemplarele pe care le detineti si sa va felicit pt munca dumneavoastra.sper sa ajung sanatos in august la iasi si sa va vizitez.as vrea sa stiu care este modalitatea de a scoate un caine din tara si daca credeti ca ciobanescul de bucovina s-ar adapta la o clima cu 40-42 grade vara si 10 -15 iarna .

 
33 marius (Buzoiesti, ) 29.04.09

daca se poate, va rog sa puneti pe site poze sau date despre caini pe care ii aveti de vanzare

 
34 marian (botosani, ) 26.04.09

sunt interesat de un masc de caucazian, mar interesa pretul

 
35 Luci (Tgv, Ro) 22.04.09

Multumesc pt site. Mi-au placut totdeauna cainii de talie mare: inteligenti, nu latra aiurea, caldurosi, calmi, echilibrati, in ciuad masivitatii au privirea...umeda, prietenoasa. Am avut o data boxer, dar mai mult imi place ciobanescu carpatin sau cel caucazian, ador in schimb Saint-Bernard-ul, pe care imi vine sa-l pup de cate ori il vad.

 
36 Irinel Velican (Bucuresti, Romania) 07.04.09

Sunt foarte interesat de cumpararea unui pui ( mascul ) de Ciobanesc de Bucovina , de 6-8 saptamani . Va rog sa ma anunta-ti atunci cand aveti pui disponibili . Va multumesc .

 
37 DRAGOMIR CLAUDIU (dor marunt jud calarasi, romania) 24.03.09

sarut dreapta prea cuviosiei voastre.ce mai faceti,ce mai spuneti,cum stati cu cainii?aveti pui mici?azi am dat ultima catelusa din ultimul cuib si astept o fem gestanta sa fete din mom in mom.sunteti bine?va doresc o seara si o noapte linistita.cu mult respect,pr claudiu.

 
38 racovita haralambie dragos (brasov, romania) 22.03.09

domnule parinte,m-ar interesa si pe mine un pui din bruno.va rog frumos sa-mi spuneti daca aveti si ce pret are.va multumesc

 
39 NITA DUMITRU (BARLAD, ROMANIA) 17.03.09

Buna ziua stimate parinte PAISIE.M-ias dori un puiusor de ciobanesc bucovinean din canisa dumneavoastra.A-s vrea sa stiu daca aveti de vanzare si la ce pret.Va multumesc si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

 
40 DRAGOMIR CLAUDIU (dor marunt jud calarasi, romania) 12.03.09

abia acum am vazut mes prea cuviosiei voastre,venind cu cateva mom in urma de la slobozia unde alaturi de pr badea directorul seminarului de acolo, nasul meu,am inceput un tandem in a creste aceste animale minunate.raspunzandu va ,intrebarilor ce mi lea ti adresat,va spun ca de alungul timpului in cei 5 ani de cand crestem caucasian am adus caini din canisa mitoi,fiind ajutati si indrumati de bunul meu prieten dr adi mitoi,din canisa de valeni,din canisa mishehazi din ungaria.detinem o femela direct din gorby de valeni , o nepoata a acestuia un mascul din bruno din canisa mitoi un altul recent recumparat din crescatoria noastra,avandu l ca tata pe mishehazi satan pandur si si alte 4 femele din crescatoria proprie.in tot acest timp am fost prezenti in multe expozitii obtinand rezultate pe masura.tinem legatura si vom vb.va doresc o seara linistita si o noapte buna.rugati va pt noi.sarutam dreapta,prea cuviosiei voastre.cu mult resrect pr claudiu.

 

Exista 113 mesaje.

left   Pagina 2 din 6. left  
1 2 3 4 5 6

© Copyright 2008 Canisa de Birnova

site realizat de Manifest Media