Canisa de Birnova
 
Ciobanesc Romanesc de Bucovina
 



 

Thank you for visiting us.
You can send us your suggestions or comments using the following form.

Name *
Email *
City
Country
Message *
Canisa de Birnova Security Check
Enter the above code:*
* mandatory fields
 

There are 113 messages.

left   Page 3 of 6.  left  
1 2 3 4 5 6
41 DRAGOMIR CLAUDIU (dor marunt jud calarasi, romania) 12.03.09

am incercat sa trimit un mes.insa n am reusit.frumoase animale,si eu am tot caucasieni,insa o colaborare nu ar strica.am vizitat manastirea cuviosiei voastre si am ramas profund impresionat de mirajul locurilor existente acolo.tineti o tot asa.multe rezultate bune in continuare in expozitii.sarut dreapta prea cuviosiei voastre.cu mult respect pr dragomir

 
42 impuscatu pal (calmatuiu de sus jud.teleorman, romania) 12.03.09

FELICITARI PENTRU SITE-UL DUMNEAVOASTRA! SUNT DIN TELEORMAN SI MI-AS DORI UN CIOBANESC DE BUCOVINA. LA CE PRET SUNT PUII? VA MULTUMESC.

 
43 Craciuneascu DanuT (Suceava, Romania) 11.03.09

Buna ziua.Ma intereseaza un ciobanesc caucazian.Cat ajunge un caine.si catea si femela.

 
44 DRAGOMIR CLAUDIU (dor marunt jud calarasi, romania) 10.03.09

sunt imoresionat de frumusetea exemplarelor ce le retineti in canisa,mai ales cele din rasa caucazian.si eu cresc cu pasiune 8 exemplare din aceasta rasa,ce provin din 2 canise cunoscute din tara noastra.preot fiind, la randu mi am vizitat manastirea barnova, fiind profund marcat de ambientul gasit acolo.un schimb de experienta nu ar strica.ce ziceti?tineti o tot asa.sarut dreapta prea cuviosiei voastre.cu mult respect pr claudiu.

 
45 Impuscatu Paul (com Calmatuiu de Sus, jud Teleorman, Romania) 10.03.09

vreau sa achizitionez un pui de ciobanesc de bucovina...

 
46 sergiu fagi (baia mare, romania) 26.02.09

Buna, am si eu o problemutza: am avut un caine ciobanesc german si iarna aceasta mi-a murit si as dori sa imi aduc alt companion si m-am orientat catre rasa ciobanesc de bucovina pentru ca e perfect pentru nine tinand cont ca stau la casa, eu as dori sa imi achizitionez un pui din aceasta rasa dar nu am gasit niciunde de aceea am apelat la dumneavoastra ca in cazul in care aveti un pui de vanzare in aceasta primavara, sunt student si fondurile imi sunt limitate cam la 600ron.

 
47 puia george (constanta, ROMANIA) 21.02.09

IMI PLACE FOARTE MULT CANISA DV AS FI INTERESAT DE UN CIOBANESC CAUCAZIAN DAR SA FIE CEL MAI MARE SI DIN CEI MAI VALOROSI PARINTI AS DORI SA STIU UN PRET ASTEPT MESAJ M-ATI IMPRESIONAT

 
48 Daniel (Craiova, Romania) 19.02.09

As vrea si eu sa stiu cam cat costa o femela (2-3luni)

 
49 ana (focsani, romania) 03.02.09

buna seara....M-ar interesa un pui, mascul,boris de barnova....si am primit si indicatia sa fie alb cu pete negre.Ma straduiesc sa il gasesc ptr ca as vrea sa i-l fac cadou fratelui meu...va multumesc...o seara buna

 
50 bogdan (miercurea ciuc, romania) 15.01.09

m-ar interesa un pui de caucazian

 
51 sebi (brasov, romania) 14.01.09

un site reusit cu,caini frumosi.am vrut sa va intreb cat costa un pui de ciobanesc de bucovina pentru ca vreau sami cumpar unu si sa vad daca am banii necesari pentru a-l cumpara

 
52 Lup Razvan (Brasov, Romania) 10.01.09

FELICITARI PENTRU SITE-UL DUMNEAVOASTRA! SUNT DIN BRASOV SI MI-AS DORI UN CAUCAZIAN SAU UN CIOBANESC DE BUCOVINA. LA CE PRET SUNT PUII? VA MULTUMESC.

 
53 Mihaela Dumitrescu (Caransebes, Romania) 08.01.09

Domnule Parinte PAISIE, Multumesc mult pentru raspundul dvs. prompt. Din pacate suntem foarte departe de dvs, in Banat -Caransebes. Tocmai a inceput sa ninga abundent, iar drumurile noastre nu prea sunt sigure. Am vorbit si cu sotul meu, care cu intelepciune a decis sa lasam aceasta actiune pana in primavara. La inceputul iernii, la o expozitie canina organizata la Cluj, am vazut pt prima oara in realitate, niste exemplare superbe de Ciobanesti de Bucovina. In mod firesc, am luat nr de telefon al familiei care le detinea (erau din Focsani). Dar inainte de Craciun, mi-a fost furata geanta, in care se afla si telefonul. Asa am ajuns sa caut pe internet informatii despre aceaste rasa de caini si am ajuns la dvs. M-am bucurat, m-am "topit" vazand fotografiile dragalasilor puiuti pe care ii aveti si m-am grabit sa va scriu. In primavara urmeaza sa ne mutam, asa ca cel mai intelept ar fi sa astept pana atunci Sper din tot sufletul sa mai aveti puiuti de vanzare si in primavara-vara. Multumindu-va inca o data pentru intelegere si disponibilitatea de a ne raspunde, va rog sa ne spuneti daca avem sansa de a intra in posesia unui puiut in primavara-vara. Cu respect, Fam. Dumitrescu

 
54 Dumitrescu Mihaela (, Romania) 07.01.09

La multi ani ! As dori sa cumpar un catelus de la Dvs. - mascul, de 8-10 saptamani. Cat costa ? Mi-ar placea sa am posibilitatea sa-l aleg daca aveti mai multi. Eventual, va rog sa ma contactati chiar cand sunt mai mici. Multumesc anticipat.

 
55 Horatiu Maican (Fagaras, România) 05.01.09

Buna ziua Parinte Paisie, sunt Horatiu din Fagaras, am mai dialogat mai demult cu dumneavoastra pe tema ciobanestilor. Am citit pe net ca asteptati pui din Amanda si Jaguar. Eu vreau sa cumpar o femela, si ma intereseaza cum se poate face acest lucru. Sunt convins ca aveti multe cereri si de aceea va rog spuneti-mi daca trebuie un avans, sau cum se procedeaza? Pe mine ma intereseaza doar sa fie cat mai inchisa la culoare. Nu in ultimul rand este important si pretul, fiind si distanta mare mai intervin si alte cheltuieli. Deci ,va rog, dati-mi si un pret aproximativ. Multumesc anticipat si numai bine, Horatiu.

 
56 Francesco Musiclive (Roma, Italia) 03.01.09

Vorrei sapere quanto costa una femmina di razza in bianco e nero. Vorrei sapere tutte le sue caratteristiche. Vorrei averlo in Italia, nella citta di ROMA. Aspetto le vostre notizie.

 
57 Daniel Matei (, ) 23.12.08

Buna ziua, De curand am vazut la televizor o emisiune in care a fost prezentata rasa Ciobanesc de Bucovina. Recunosc ca atat eu cat si sotia mea ne-am indragostit pe loc de cei doi pui care urmareau in continuu obiectivul camerei de luat vederi. Am cautat in aceasta seara pe net mai multe informatii despre aceasta rasa. Asa am ajuns la dvs. si recunosc ca fotografiile sunt absolut superbe. Doresc sa stiu cum se poate intra in posesia unui pui de Ciobanesc De Bucovina. Multumesc, Daniel Matei

 
58 Marian Chelaru (Iasi, Romania) 14.12.08

A trecut un an de cind in familia noastra a mai aparut un membru- un Ciobanesc Romanesc de Bucovina pe nume Armand de Birnova,achizitionat de la parintele Paisie,proprietarul Canisei de Birnova.Dorim sa-i multumim pe aceasta cale.

 
59 adrian (Bucuresti, ) 27.10.08

Multumesc Canisei de Birnova pentru pozele postate de la CNCR de la Predeal.

 
60 laurentiu (galati, ) 23.10.08

Buna ziua. Spuneti-mi si mie mai multe detalii despre masculul Bruno Talgo. Ce caracteristice are si ce greutate?Daca are certificat de origine(pedigree) si carnet de sanatate pentru ca vreau sa achizitionez un catel din el. Doresc caini de talie foarte mare, sa ajunga pana la 100 kg. Daca puteti sa ma rezolvati, contactati-ma prin email si trimiteti-mi mai multe poze cu el si femela Amanda .Daca puteti scoate niste pui din astia 2 pentru la anu si cat costa ?Cu respect!

 

There are 113 messages.

left   Page 3 of 6.  left  
1 2 3 4 5 6

© Copyright 2008 Birnova Kennel

site made by Manifest Media